طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات

آموزش طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندی

نودل یکی از خوش طعم ترین و جذاب‌ترین غذاهایی است که در کشورهای آسیایی مثل کره، تایلند، ژاپن و مالزی سرو می شود و امروزه طرفداران زیادی را در سرتاسر جهان دارد به طوری که کمتر فردی را می توان یافت که اسم نودل به گوشش نخورده باشد. نودل به‌طورکلی به شکل نوارهای بلند مشابه به اسپاگتی است و خیلی راحت طبخ می شود

مواد لازم برای تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندی

نودل -دو بسته
سینه مرغ_یک سوم فنجان
سویا سس_یک چهارم فنجان
سرکه بالزامیک_یک قاشق غذا خوری
نودل -دو بسته
سینه مرغ_یک سوم فنجان
سویا سس_یک چهارم فنجان
سرکه بالزامیک_یک قاشق غذاخوری
سیر_سه حبه
زنجبیل رنده شده_یک قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده_چند عدد
کنجد برشته شده_یک دوم قاشق چای خوری
کلم بروکلی خرد شده_ یک و یک دوم فنجان
پیازخرد شده_ یک فنجان
فلفل قرمز_یک فنجان
قارچ خرد شده_یک فنجان

روش تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندی

1.درون قابلمه ای آب بریزید تا به جوش آید.

2.رشته های نودل را درون قابلمه ریخته و بگذارید، حدود 3-4 دقیقه بپزید.

3.نودل را آبکش کرده و کمی آب سرد روی آن بریزید.

4.مرغ، سویا سس، سرکه بالزامیک را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید.

5.یک تابه عمیق را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن کلزا را در آن گرم کنید.

6.ترکیب مرغ و سس و سرکه را درون تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.

7.کلم بروکلی، پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ ها را درون همان تابه بریزید و حدود 4-5 دقیقه هم بزنید.

8.سیر و زنجبیل را اضافه کرده و یک دقیقه با مواد هم بزنید.

9.در این مرحله نودل های آبکش شده را نیز به سایر مواد اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شود.

10.غذای خود را با پیازچه سبز و دانه کنجد تزئین و نوش جان کنید.

درباره Parham

همچنین ببینید

آموزش محاسبه و دیدن مالیات کارتخوان و دستگاه پوز

افرادی که دستگاه کارتخوان 💳 دارند، باید مالیاتی بابت آن پرداخت کنند. به همین علت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.